Verf van Wemekamp Schilders
Verf

Verf

Voor binnen en buiten zijn bijna alle verfsoorten bij ons te verkrijgen. Als wij het niet op voorraad hebben is het uiteraard te bestellen. Tevens hebben wij een kleurmeubel van Histor in de winkel. Met behulp hiervan is het makkelijker én leuker om een kleur te kiezen uit de vaak overweldigende hoeveelheid kleuren in de verfwinkel. Naast de keuze uit ruim 1250 verschillende kleuren helpt het kleurmeubel je eenvoudig een kleur te kiezen én te combineren.

Tevens kunnen we op onze kleurmachine elke gewenste kleur in het merk Global paint maar ook ons eigen huismerk maken. Ons eigen huismerk is een goede kwaliteit verf tegen een scherpe prijs.

Ook wij verkopen krijtverf. Deze is te maken in vele kleuren uit wit.

Wilt u graag een voorstelling hebben van een bepaalde kleur op uw muur? Ook dan kunt u bij ons terecht. Met behulp van de Personal Designer zijn wij in staat om virtueel een muur of wand te beschilderen in de door u bepaalde kleur. Na aanlevering van een digitale foto, USB stick of de geheugenkaart van uw digitale camera kunnen wij voor u aan de slag.