Wemekamp Schilders
Welkom bij Wemekamp's schildersbedrijf

Welkom bij Wemekamp's schildersbedrijf

Via deze site krijgt u een goede indruk van onze werkzaamheden. Zo vindt u in onze winkel alles op het gebied van raamaccessoires, behang en uiteraard hebben we een uitgebreide collectie verf. O.a verkopen wij krijtverf. De trend van nu!

Nu vernieuwd: Onder kopje webshop gemakkelijk behang en verf bekijken en bestellen!

Heeft u na het bekijken van deze site nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 
p231801_6.jpg MR Perswall fotowanden MR Perswall heeft vele mooie fotowanden. Op maat te bestellen. Zeker de moeite waard om even op deze site te kijken. www.mrperswall.nl. Ook kunt u uw eigen behang ontwerpen. U kunt het fotobehang na ongeveer 10 werkdagen bij ons in de winkel ophal..
Lees meer >
voca_riviera_maison_rustic_rattan_stripe_18320.jpg RIVIRA MAISON RIVIÈRA MAISON heeft nu een hele mooie behangcollectie. Bij ons in de winkel ligt het boek van Rivièra Maison met het behang om in te kijken. We bestellen het graag voor u. Ook staat al het behang van RIVIÈRA MA..
Lees meer >
fotowand_banner_336x280.jpg Fotowand Fotowand is nu ook bij ons te bestellen. Vele foto's, maar ook uw eigen foto op de wand is mogelijk. Klik op Fotowand en ervaar hoe het werk.
Lees meer >
collage_frozen_behang_1.jpg Frozen Disney Mooi assortiment te bestellen van de mooie Disney film Frozen. Behang, randen, wandstickers en fotobehang. www.wemekampschildersbedrijf.nl/webshop/frozen_disney
Lees meer >
122318_01_xxl__kopie_.png Velux raamdecoratie dealer Wist u dat we nu ook dealer zijn van raamdecoratie voor de Velux dakramen? Bijvoorbeeld vouwgordijnen, verduisterend, jaloezieën. Neem gerust een kijkje in onze winkel voor de mogelijkheden. Altijd voordelig!
Lees meer >
creative_collage_route_66__2_2.jpg Creative Collage Mooie nieuwe manier van behang plakken. 64 losse foto papieren van 28,5 cm. X 38,5 cm. Over elkaar, naast elkaar, op verschillende wanden te plakken. Creeër je eigen style. Nu in 12 verschillende soorten. Afbeeldingen van Route 66, vo..
Lees meer >
ok.jpg Super leuke reacties! Er komen vaak mooie, leuke reacties terug van klanten die behang bij ons besteld hebben. Zelfs in België weten ze ons te vinden. Super! Hieronder enkele reacties.  Alles in goede staat ontvangen al vorige week. B..
Lees meer >
img_0359__kopie__krijtverf.jpg KRIJTVERF Krijtverf!  Deze krijtverf is van het merk Ferv. Het is een hele matte muurverf. Ook is de krijtverf decoratief te gebruiken op meubels. Deze kunt u mooi doorschuren om een oude look te krijgen. We kunnen heel veel kleuren krijtverf mengen ..
Lees meer >
facebook_blokje_1_.jpg Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram Volg ons op Facebook, Twitter en Pinterest! Zie de links bovenaan de pagina. Wist u dat we nu ook op Instagram een account hebben? https://www.instagram.com/wemekamp_schildersbedrijf_/ Ook leuk om ons daar te volgen. W..
Lees meer >
6procent.jpg 6% BTW voor woningen ouder dan 2 jaar De 6% regeling voor woningen ouder dan 2 jaar is nog steeds gehandhaafd! Tarief voor het schilderen en stukadoren van woningen van 2 jaar en ouder na eerste ingebruikneming is nog steeds 6%. Dit kan dus een financieel vo..
Lees meer >